Murerarbejde for private og erhverv

Med tiden vil din ejendom begynde at vise tegn på sin alder. Det kan eksempelvis være at fundament eller murværk slår sprækker. Det kan også være at fliserne på badeværelse eller i køkkenet trænger til en udskriftning. Når det kommer til renovering og vedligeholdelse af din ejendom, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren murer. Hos BKT Murerservice tilbyder vi en bred vifte af mureropgaver til både private og erhverv.

​Dialog og samarbejde er nøgleord

Når du skal have renoveret murværk er det en unik mulighed for at sætte dit helt eget præg på boligen. Derfor gør vi meget ud af at inddrage dig gennem dialog, så resultatet passer til dine behov og ønsker.

​Vi udfører en bred vifte af mureropgaver

Uanset hvilken mureropgave du skal have udført kan BKT Murerservice udføre det med øje for kvalitet og æstetik. Vi udfører eksempelvis:

Vælg en faguddannet murermester

Når du skal renovere eksisterende murværk, er det vigtigt at få en faglært murermester på opgaven. Når du vælger BKT Murerservice får du en håndværker med stor erfaring og faglig stolthed. Vi sætter en ære i at udføre murerarbejde der holder i mange år.

​Kontakt os i dag på 40 53 16 23 for et uforpligtende tilbud på murerarbejde i København, Gentofte, Søborg & Lyngby. Vi står klar til at hjælpe dig.